Human Design SysteemHet Human Design Systeem is een synthese van oude esoterische kennis  en nieuwe wetenschappen. Astrologie, het chakrasysteem, de  I-Ching, de Kaballah, kwantummechanica, biochemie en DNA genetica komen erin samen. 


Tezamen maken ze het Human Design Systeem tot een holistisch, logisch en toetsbaar systeem voor zelfkennis, zelfreflectie en zelfliefde.


Op basis van geboortedatum, -plaats en -tijd wordt een 'bodygraph' gemaakt. Deze kaart toont een unieke blauwdruk van je leven. Reading van deze blauwdruk geeft je de sleutels in handen om je 'ware zelf' te leven. Het geeft je een gebruiksaanwijzing voor het leven.

Het vertelt je hoe de interactie met anderen het gemakkelijkste gaat. Het vertelt je over de valkuilen van onze door de maatschappij geconditioneerde 'Niet Zelf' en ... hoe je die kunt leren herkennen en ontwijken.


Het systeem is super accuraat en gemakkelijk te begrijpen als je een reading van een Human Design Analist krijgt.

De bodygraph lijkt op een stroomdiagram met connecties en activeringen tussen negen centra in jouw lichaam. Hierop is af te lezen hoe specifieke energie- stromen zich gedragen.


Vraag hier jouw gratis Human Design kaart op.

 

Ra Uru Hu


Het Human Design Systeem is in januari 1987 in de wereld gekomen op het eiland Ibiza.


Het werd ontvangen door een man die zich daarna Ra Uru Hu noemde.Het HDS is inmiddels in 46 talen gesproken en wordt wereldwijd als succesvol systeem voor zelfkennis onderwezen en toegepast.
Wil je een Reading?


Generators: heb je respons?

Projectors: jij bent uitgenodigd

Manifestors: informeer dat je wilt

Reflecors: heb je helderheid?


Boek een Human Design Foundation Reading

voor € 130,00

90 minuten audio

en 12-20 pag visuele PDF samenvatting op de Wilhelminastraat 121-hs in Amsterdam.


Heb je beperkt budget?

Eens per maand geeft Sonja readings voor €120,00 in Amsterdam in Bookshop Frontier. Boek nu in de agenda van Frontier World een consult.Bel 06-24741772 voor een kennismakingsgesprek.